Littler (16) treft mogelijk Raymond van Barneveld tijdens nieuwe WK-masterclass

Raymond van Barneveld is een van de meest legendarische darters ter wereld. Hij heeft vele titels gewonnen, waaronder vijf wereldkampioenschappen. Nu is hij terug met een nieuw initiatief: een WK-masterclass voor littles (16 jaar en jonger).

Deze masterclass is bedoeld om jonge darters te helpen hun spel te verbeteren. Van Barneveld zal deelnemers begeleiden door middel van coaching en tips. Ook zal hij zijn ervaringen delen over hoe je het beste kunt presteren op het hoogste niveau.

De masterclass wordt gehouden in het Nederlands Darts Museum in Zoetermeer. Het is de perfecte plek om te leren van de beste darter ter wereld. Er zullen ook andere professionele darters aanwezig zijn om deelnemers te helpen.

Deelnemers kunnen ook deelnemen aan een competitie waar ze kans maken op prijzen. Er zal ook een speciale prijs zijn voor de beste deelnemer van de masterclass.

Het is een unieke kans voor jonge darters om te leren van de beste darter ter wereld. De WK-masterclass wordt georganiseerd door het Nederlands Darts Museum en is een geweldige manier om je spel te verbeteren. Dus als je 16 jaar of jonger bent, schrijf je dan snel in voor de masterclass!