Dader van schietpartij in Praag bekent verantwoordelijkheid voor moord op man en baby in brief

Vandaag heeft de politie in Praag bevestigd dat de dader van de schietpartij die vorige week plaatsvond, verantwoordelijkheid heeft bekend voor de moord op een man en een baby. De schietpartij vond plaats in een flatgebouw in de stad en het slachtoffer was een 25-jarige man en een baby van twee maanden oud.

De politie heeft bevestigd dat de dader, een 22-jarige man, verantwoordelijkheid heeft bekend voor de moord in een brief die hij naar de politie stuurde. In de brief schreef hij dat hij het slachtoffer had vermoord omdat hij dacht dat hij een bedreiging voor zijn gezin vormde.

De politie heeft ook bevestigd dat de dader een geschiedenis van psychische problemen had en dat hij eerder al in aanraking was geweest met de politie voor andere incidenten. Volgens de politie is de dader nu in hechtenis genomen en wordt hij verhoord over de moord.

Deze tragische gebeurtenis heeft veel verdriet en woede veroorzaakt bij de mensen in Praag. Er is veel verontwaardiging over hoe de dader zo’n verschrikkelijk misdrijf heeft kunnen begaan. Er wordt nu gevraagd naar meer maatregelen om te voorkomen dat dergelijke incidenten in de toekomst nogmaals voorkomen.