Koningin Máxima geïnterviewd door Tooske Ragas in Shownieuws-special

Koningin Máxima heeft vorige week een speciale interview gehad met Tooske Ragas in Shownieuws. In dit interview ging het over de verantwoordelijkheid van de koningin als voorvechtster van de rechten van kinderen en jongeren.

Koningin Máxima vertelde dat ze als koningin een belangrijke rol heeft om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren de kans krijgen om hun talenten te ontwikkelen en hun dromen te verwezenlijken. Ze benadrukte dat het belangrijk is dat kinderen en jongeren toegang hebben tot goede opleidingen, gezondheidszorg en andere voorzieningen.

De koningin benadrukte ook dat het belangrijk is dat kinderen en jongeren actief betrokken worden bij het maken van beslissingen die hen aangaan. Ze zei dat het belangrijk is dat kinderen en jongeren hun stem laten horen en hun mening geven over zaken die hen aangaan.

Koningin Máxima vertelde ook dat ze veel waarde hecht aan samenwerking met andere organisaties, zoals Save the Children, om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren de best mogelijke kansen krijgen. Ze zei ook dat ze blij is met de resultaten die bereikt zijn door de samenwerking met Save the Children.

Koningin Máxima benadrukte dat het belangrijk is om kinderen en jongeren te blijven steunen, zodat ze de best mogelijke toekomst kunnen hebben. Ze benadrukte ook dat het belangrijk is om te blijven investeren in de toekomst van kinderen en jongeren, zodat ze de best mogelijke kansen krijgen om hun dromen te verwezenlijken.