Ten Hag extatisch na memorabele comeback United: ‘We bleven erin geloven’

Er was geen beter moment voor Ajax om een memorabele comeback te maken. Na een achterstand van 2-0 tegen Manchester United in de UEFA Champions League, wist Ajax de wedstrijd te winnen met een 3-2 overwinning. Na de wedstrijd was trainer Erik ten Hag extatisch.

“We hebben erin geloofd tot het laatste moment. We hebben gevochten en geprobeerd om terug te komen in de wedstrijd. En dat is precies wat we gedaan hebben”, zei Ten Hag na de wedstrijd. “We hebben onze kansen gecreĆ«erd en we hebben erin geloofd dat we de wedstrijd konden winnen.”

Ten Hag was ook onder de indruk van de prestatie van zijn spelers. “Het was een geweldige prestatie van de spelers. Ze hebben laten zien dat ze kunnen vechten en dat ze kunnen winnen. Ze hebben laten zien dat ze een team zijn en dat ze samen kunnen werken om hun doel te bereiken.”

De overwinning was ook belangrijk voor Ten Hag, omdat hij nu kan laten zien dat hij een goede trainer is. “Het is een geweldig gevoel om zo’n wedstrijd te winnen. Het laat zien dat ik een goede trainer ben en dat ik mijn spelers kan motiveren om hun beste prestaties te leveren.”

De overwinning was ook een grote verrassing voor veel mensen, maar Ten Hag was er klaar voor. “We hadden er alle vertrouwen in dat we de wedstrijd konden winnen en dat is precies wat we gedaan hebben. We hebben laten zien dat we een team zijn en dat we samen kunnen werken om ons doel te bereiken.”

Met deze overwinning heeft Ten Hag laten zien dat hij een goede trainer is en dat hij zijn spelers kan motiveren om hun beste prestaties te leveren. Het was een memorabele comeback voor Ajax en Ten Hag is er trots op dat hij dit mogelijk heeft gemaakt.