Justin Kluivert volgt het voorbeeld van Nathan Aké en scoort een goal op Boxing Day, waardoor Bournemouth wint

Justin Kluivert volgt het voorbeeld van Nathan Aké en scoort een goal op Boxing Day, waardoor Bournemouth wint

Op Boxing Day scoorde Justin Kluivert een doelpunt voor Bournemouth, waardoor de club de wedstrijd tegen Manchester United won. Het was een gedenkwaardige dag voor de jonge aanvaller, die net als Nathan Aké een grote stap heeft gezet in zijn carrière.

Kluivert, die afgelopen zomer overkwam van Ajax, heeft een goede start gemaakt bij Bournemouth. Hij heeft al meerdere doelpunten gescoord en heeft laten zien dat hij een belangrijke speler is voor de club. Met zijn doelpunt op Boxing Day heeft hij laten zien dat hij net zo goed is als Nathan Aké, die vorig jaar ook een doelpunt scoorde op Boxing Day.

Het doelpunt van Kluivert was een mooi moment voor Bournemouth, dat al een tijdje in de moeilijkheden zit. De club staat momenteel op de 17e plaats in de Premier League en heeft het moeilijk om punten te verzamelen. Met Kluiverts doelpunt hebben ze een belangrijke overwinning geboekt tegen een sterke tegenstander.

Kluivert heeft laten zien dat hij een belangrijke speler is voor Bournemouth en dat hij net zo goed is als Nathan Aké. Hij heeft laten zien dat hij in staat is om grote prestaties neer te zetten op belangrijke momenten en dat hij een grote toevoeging is aan de club. Als hij zo doorgaat, kan hij net zo succesvol worden als Aké.