Negen gewonden bij frontale aanrijding in Roermond: Update

Negen gewonden bij frontale aanrijding in Roermond: Update

Er is maandagavond een ernstig verkeersongeval gebeurd in Roermond. Negen personen raakten gewond bij een frontale aanrijding tussen twee auto’s. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Kloosterweg en de Monseigneur Bekkerslaan.

Volgens de politie waren er twee auto’s betrokken bij het ongeluk. De bestuurders van beide voertuigen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht. Ook zeven passagiers, waaronder kinderen, raakten gewond.

De politie heeft een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeluk te achterhalen. Er is nog niet bekend wat de precieze oorzaak was, maar er wordt vermoed dat de bestuurder van één van de auto’s te hard reed.

De politie heeft ook bevestigd dat er geen dodelijke slachtoffers zijn gevallen bij het ongeluk. De gewonden zijn naar verschillende ziekenhuizen in de regio gebracht voor verdere behandeling.

Het verkeer in de omgeving van het ongeluk is tijdelijk stilgelegd om het onderzoek te vergemakkelijken. De politie vraagt mensen om voorzichtig te rijden en de verkeersregels te volgen om verdere ongelukken te voorkomen.