6-jarige Amerikaanse jongen die per vergissing op verkeerde vlucht naar oma gezet wordt

Een 6-jarige jongen uit Amerika heeft een avontuur beleefd dat hij nooit had verwacht. Hij werd per vergissing op een verkeerde vlucht gezet, waardoor hij bijna 1000 kilometer verderop bij zijn oma terecht kwam.

Het begon toen de jongen, genaamd Jack, samen met zijn moeder naar de luchthaven van Denver ging. Jack’s moeder wilde hem naar zijn oma in Dallas brengen, maar door een vergissing van het personeel van de luchthaven, werd Jack op de verkeerde vlucht gezet. In plaats van naar Dallas te gaan, vloog hij naar Newark, New Jersey.

Toen Jack’s moeder ontdekte dat haar zoon niet op de juiste vlucht zat, was ze erg bezorgd. Gelukkig kon de luchthavenpersoneel Jack meteen helpen en hij werd op een andere vlucht gezet, die hem naar Dallas bracht.

Eenmaal aangekomen in Dallas werd Jack opgewacht door zijn oma, die erg blij was om hem te zien. Jack’s moeder was ook opgelucht dat haar zoon veilig was aangekomen.

Hoewel het een vervelende situatie was, heeft Jack er toch iets positiefs uitgehaald. Hij heeft nu een avontuur beleefd dat hij nooit had verwacht en hij heeft een dag in een andere staat doorgebracht.