Deze Kerst staat op de tweede plaats als warmste Kerst ooit gemeten

Kerstmis is een tijd van vreugde en vrede, maar dit jaar is het ook een tijd van recordwarmte. Volgens de Duitse Weerdienst staat deze Kerst op de tweede plaats als warmste Kerst ooit gemeten.

Deze opmerkelijke warmte is het resultaat van een lange periode van hoge temperaturen. In de maand december was het gemiddeld 6 graden Celsius warmer dan normaal. De warmste Kerst ooit gemeten was in 2006, toen de temperatuur in Duitsland 14,6 graden Celsius was.

Deze warme Kerst heeft veel gevolgen voor de mensen in Duitsland. Veel mensen hebben geen zin om buiten te gaan om de kerstboom te versieren of om kerstliedjes te zingen. Ook veel mensen die normaal gesproken naar hun familie gaan voor Kerstmis, kunnen dit jaar niet reizen vanwege de strengere reisbeperkingen.

Hoewel deze warme Kerst ons een aantal problemen oplevert, kan het ook voordelen hebben. Mensen die normaal gesproken last hebben van koude winters kunnen nu genieten van de warmte. Ook kunnen mensen die normaal gesproken binnen moeten blijven vanwege het koude weer, nu naar buiten gaan om te genieten van de zon.

Hoewel deze warme Kerst ons een aantal problemen oplevert, is het ook een unieke gelegenheid om te genieten van de warmte en om creatief te zijn met de manier waarop we Kerstmis vieren. Laten we hopen dat we volgend jaar weer kunnen genieten van een koude en sneeuwrijke Kerstmis!