Politie Limburg zoekt naar vermiste man na incident met gevaarlijk rijgedrag bij visvijver

De politie van Limburg is op zoek naar een vermiste man na een incident met gevaarlijk rijgedrag bij een visvijver. Het incident vond plaats afgelopen maandag in de buurt van de visvijver.

Volgens de politie was er een melding van een auto die met hoge snelheid reed in de buurt van de visvijver. Toen de politie arriveerde, had de auto al een aantal keren de visvijver gepasseerd. Er was geen teken van de bestuurder.

De politie heeft de auto onderzocht en heeft vastgesteld dat de auto toebehoorde aan een vermiste man uit de buurt. De politie heeft een opsporingsbericht uitgegeven voor de vermiste man en vraagt de hulp van het publiek.

De vermiste man is een blanke man van ongeveer 40 jaar oud. Hij is ongeveer 1,80 meter lang en heeft kort, donkerblond haar. Hij was gekleed in een lichtblauwe spijkerbroek en een wit T-shirt.

De politie vraagt iedereen die informatie heeft over de vermiste man of het incident te melden bij de politie. Ze vragen ook dat mensen die in de buurt van de visvijver zijn geweest, hun waarnemingen delen met de politie.

De politie wil graag dat iedereen die informatie heeft over de vermiste man of het incident contact opneemt met de politie. Ze hopen dat ze de vermiste man snel kunnen vinden en dat hij veilig thuiskomt.