Michael van Gerwen is de Beste op het WK Darten op Dubbels, ‘Barney’ staat in de Top Twee Lijsten

Michael van Gerwen is de beste op het WK Darten op Dubbels. De Nederlandse darter heeft de titel gewonnen voor de tweede keer in zijn carrière. Hij versloeg de Ierse darter ‘Barney’ in de finale.

Van Gerwen begon sterk aan het toernooi en won al zijn eerste vijf partijen. Hij verloor vervolgens twee partijen, maar herstelde zich in de halve finale tegen de Engelse darter Phil Taylor. In de finale versloeg hij ‘Barney’ met 6-3.

Van Gerwen is nu de nummer één op de wereldranglijst voor dubbelspelers. ‘Barney’ staat op de tweede plaats, gevolgd door Phil Taylor op de derde plaats. Deze drie darters staan ook bovenaan de lijst van beste dubbelspelers van het afgelopen jaar.

Het WK Darten op Dubbels is een van de meest prestigieuze toernooien in de sport. Het toernooi wordt georganiseerd door de Professional Darts Corporation (PDC) en wordt jaarlijks gehouden in Groot-Brittannië.

Van Gerwen is een van de meest succesvolle darters ter wereld. Hij heeft al talloze titels gewonnen, waaronder het WK Darten op Dubbels, en is een van de meest gevierde darters in Nederland.

Het is duidelijk dat Michael van Gerwen een van de beste darters ter wereld is. Met zijn tweede titel op het WK Darten op Dubbels heeft hij bewezen dat hij een van de beste dubbelspelers is. ‘Barney’ staat op de tweede plaats en is ook een van de beste darters ter wereld.