Documentaire over herstel van Miedema en partner: 'Hoop op minder angst voor deze blessure'

Documentaire over herstel van Miedema en partner: ‘Hoop op minder angst voor deze blessure’

De Nederlandse voetbalster Vivianne Miedema en haar partner, de Belgische voetballer Kevin De Bruyne, hebben een documentaire gemaakt over hun herstel van een ernstige blessure. De documentaire, getiteld ‘Hoop op minder angst voor deze blessure’, is bedoeld om anderen te helpen die ook met een blessure kampen.

In de documentaire vertellen Miedema en De Bruyne over hun ervaringen met het herstellen van hun blessure. Ze bespreken hoe ze de angst voor de blessure hebben overwonnen en hoe ze hun leven weer op de rails hebben gekregen.

De documentaire is gemaakt door de Nederlandse filmmaker Jeroen van der Zwaan. Hij volgde Miedema en De Bruyne tijdens hun herstelperiode en interviewde hen over hun ervaringen. De documentaire is een inspirerend verhaal over hoe de twee hun leven weer op de rails hebben gekregen.

Miedema en De Bruyne hopen dat hun documentaire anderen kan helpen die ook met een blessure kampen. Ze willen dat mensen weten dat er hoop is en dat er manieren zijn om met de angst om te gaan.

De documentaire is nu te zien op verschillende Nederlandse televisiekanalen. Miedema en De Bruyne hopen dat hun verhaal veel mensen kan helpen en dat het een positieve boodschap verspreidt.