Genk stapt naar rechter met klacht tegen Anderlecht naar aanleiding van arbitrale fout

Genk stapt naar rechter met klacht tegen Anderlecht naar aanleiding van arbitrale fout

Genk heeft een klacht ingediend bij de rechtbank tegen RSC Anderlecht naar aanleiding van een arbitrale fout. De klacht is ingediend na een wedstrijd tussen KRC Genk en RSC Anderlecht op 24 november 2019. Tijdens de wedstrijd werd een doelpunt van Genk afgekeurd door de arbiter, terwijl deze volgens Genk wel degelijk had moeten tellen.

De klacht is ingediend door Genk omdat ze vinden dat de arbiter een fout heeft gemaakt en dat de wedstrijd niet op eerlijke wijze is beoordeeld. Genk stelt dat de arbiter een fout heeft gemaakt door het doelpunt af te keuren, waardoor de uitslag van de wedstrijd niet correct is.

De klacht is ingediend bij de rechtbank en Genk vraagt dat de uitslag van de wedstrijd wordt herzien. Genk stelt dat als het doelpunt wel was toegekend, de uitslag anders zou zijn geweest. Als gevolg hiervan stelt Genk dat ze recht hebben op een herziening van de uitslag.

Het is nog onduidelijk of de rechtbank de klacht van Genk zal aannemen of afwijzen. De uitspraak van de rechtbank zal binnenkort bekend worden gemaakt. In ieder geval is het duidelijk dat Genk het niet eens is met de beslissing van de arbiter en dat ze hun gelijk willen halen bij de rechtbank.