55-jarige Geleense inwoner doodgeschoten, schutter nog voortvluchtig

Een 55-jarige inwoner van Geleen is vandaag doodgeschoten. De politie heeft bevestigd dat de schutter nog steeds voortvluchtig is.

De politie kreeg een melding van een schietpartij in de buurt van de woning van het slachtoffer. Toen ze ter plaatse kwamen, vonden ze de 55-jarige man dood aan. De politie heeft direct een onderzoek gestart naar de moord.

De politie heeft gezegd dat er geen aanwijzingen zijn dat de schutter een bekende van het slachtoffer was. Er is ook geen informatie over een mogelijke motief voor de moord.

De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over de schutter of het incident. Ze stellen iedereen die informatie heeft in staat om anoniem te blijven.

Het slachtoffer was een geliefde inwoner van Geleen en de gemeenschap is geschokt door de moord. Er zijn al verschillende herdenkingsbijeenkomsten georganiseerd om het slachtoffer te eren.

De politie blijft op zoek naar de schutter en vraagt iedereen die informatie heeft om contact met hen op te nemen. Ze hopen dat ze de schutter snel kunnen vinden en hem verantwoordelijk kunnen houden voor deze gruwelijke daad.