Ralf Seuntjens keert na bijna 3 jaar terug bij De Graafschap na genezing van kanker

Ralf Seuntjens keert na bijna 3 jaar terug bij De Graafschap na genezing van kanker

Ralf Seuntjens keert na bijna 3 jaar terug bij De Graafschap. De voetballer heeft een lange strijd tegen kanker achter de rug. Seuntjens heeft de ziekte overwonnen en is klaar om terug te keren bij zijn oude club.

Seuntjens werd in 2017 gediagnosticeerd met kanker. Na een lange strijd en veel chemotherapie, kon hij in 2019 de ziekte overwinnen. Hoewel hij nog steeds regelmatig controles moet ondergaan, is hij klaar om terug te keren bij De Graafschap.

De Graafschap is blij dat Seuntjens terugkeert. Hij is een belangrijk lid van de club en heeft een grote invloed op de spelers. Seuntjens is een goede vriend van veel spelers en hij heeft een grote invloed op de prestaties van de spelers.

De voetballer heeft aangegeven dat hij blij is om terug te keren bij De Graafschap. Hij heeft veel steun gekregen van de club en de fans tijdens zijn ziekte. Seuntjens is vastbesloten om zijn best te doen om De Graafschap naar nieuwe hoogtes te brengen.

Ralf Seuntjens is een inspiratie voor veel mensen. Hij heeft laten zien dat je door hard werken en doorzettingsvermogen alles kan bereiken. Met zijn terugkeer bij De Graafschap laat hij zien dat niets onmogelijk is als je er maar voor vecht.