Saka biedt excuses aan na botsing met Tsimikas, ontkent kwade opzet tegen Klopp

Saka biedt excuses aan na botsing met Tsimikas, ontkent kwade opzet tegen Klopp

De Liverpool-verdediger Neco Saka heeft excuses aangeboden na de botsing met Andy Robertson’s teamgenoot Kostas Tsimikas, die zichzelf gewond heeft geschoten. Saka ontkent dat hij kwaad opzet had tegen Jurgen Klopp, de manager van Liverpool.

De botsing vond plaats tijdens de wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool in de Premier League. Saka en Tsimikas stonden beiden op het veld toen de botsing plaatsvond. Saka raakte Tsimikas met zijn hoofd en de Griekse verdediger viel op de grond. Hij moest naar het ziekenhuis worden gebracht voor verdere behandeling.

Na de wedstrijd bood Saka zijn excuses aan voor de botsing. Hij zei: “Ik wilde Tsimikas geen pijn doen en ik wil mijn excuses aanbieden voor wat er gebeurd is. Ik heb geen kwaad opzet tegen Klopp of iemand anders bij Liverpool gehad.”

Klopp was boos over de botsing en zei dat hij geen respect had voor Saka’s actie. Maar hij was ook blij dat Tsimikas niet ernstig gewond was geraakt. “Het is een opluchting dat Kostas niet ernstig gewond is geraakt, maar we zijn nog steeds boos over wat er gebeurd is,” zei Klopp.

Saka heeft zijn excuses aangeboden voor de botsing met Tsimikas, maar hij ontkent kwaad opzet tegen Klopp te hebben gehad. Hij heeft aangegeven dat hij alleen maar wilde voorkomen dat Tsimikas een doelpunt scoorde.