Kourtney Kardashian deelt eerste foto’s van haar zoon Rocky na weken na bevalling

Kourtney Kardashian heeft voor het eerst foto’s gedeeld van haar pasgeboren zoon, Rocky. De foto’s werden gedeeld op Instagram, waar Kourtney meer dan 100 miljoen volgers heeft.

Kourtney, de oudste zus van Kim Kardashian, kondigde de geboorte van Rocky aan op Instagram op 8 juli. Het was de derde zoon van Kourtney en haar ex-partner Scott Disick.

De foto’s die Kourtney deelde, toonden Rocky in een wit rompertje met een kleurrijke print. Ze schreef bij de foto’s: “Mijn kleine man. Rocky, ik hou van je.”

Kourtney heeft al twee kinderen met Scott Disick: Mason, 10, en Reign, 5. Rocky is hun derde kind samen. Hoewel Kourtney en Scott niet meer samen zijn, delen ze de zorg voor hun kinderen.

Kourtney is niet de enige uit de Kardashian-familie die recentelijk een kind heeft gekregen. Kim Kardashian en Kanye West kregen hun vierde kind, Psalm, via een draagmoeder in mei.

Kourtney’s fans waren blij om de foto’s van Rocky te zien en stuurden haar veel liefde en goede wensen. De foto’s hebben al meer dan 5 miljoen likes verzameld.

Het is duidelijk dat Kourtney dolblij is met haar pasgeboren zoon en dat ze hem met liefde omringt. We wensen haar veel geluk met haar gezin!