PSV-FC Twente afgelast vanwege hevige regenval: 'Voetbalwedstrijd uitgesteld vanwege levensgevaarlijke weersomstandigheden'

PSV-FC Twente afgelast vanwege hevige regenval: ‘Voetbalwedstrijd uitgesteld vanwege levensgevaarlijke weersomstandigheden’

De voetbalwedstrijd tussen PSV en FC Twente die vandaag had moeten plaatsvinden, is uitgesteld vanwege hevige regenval. De KNVB heeft de wedstrijd uitgesteld vanwege levensgevaarlijke weersomstandigheden.

De KNVB heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat de weersomstandigheden te gevaarlijk waren om de wedstrijd te laten doorgaan. Er was een kans op blikseminslag en hevige windstoten die de veiligheid van spelers en toeschouwers in gevaar zouden kunnen brengen.

De KNVB heeft aangekondigd dat de wedstrijd op een later tijdstip zal worden gespeeld. Er is nog geen nieuwe datum bekendgemaakt, maar de KNVB heeft aangegeven dat de wedstrijd zo snel mogelijk zal worden gespeeld.

De fans van PSV en FC Twente zijn teleurgesteld dat de wedstrijd is uitgesteld, maar begrijpen de beslissing van de KNVB. De veiligheid van spelers en toeschouwers moet altijd voorop staan.

Het is nog onduidelijk wanneer de wedstrijd zal worden gespeeld, maar de KNVB heeft aangekondigd dat ze zo snel mogelijk een nieuwe datum zullen bekendmaken. Fans van beide teams houden de website van de KNVB in de gaten voor meer informatie over de wedstrijd.