Politie ontdekt tientallen wapens in universiteitsgebouw na schietpartij in Praag

Politie ontdekt tientallen wapens in universiteitsgebouw na schietpartij in Praag

De politie in Praag heeft een schokkende ontdekking gedaan na een schietpartij in een universiteitsgebouw. Tientallen wapens zijn gevonden in het gebouw, waaronder pistolen, geweren, messen en munitie.

De schietpartij vond plaats op een universiteit in het centrum van Praag. Er waren geen gewonden, maar de politie kreeg meldingen van schoten. Toen de politie arriveerde, vluchtten de daders het gebouw uit.

De politie begon meteen met een grondig onderzoek van het gebouw. Ze vonden tientallen wapens, waaronder pistolen, geweren, messen en munitie. De politie denkt dat de daders de wapens hadden verstopt in het gebouw om te voorkomen dat ze gevonden zouden worden.

De politie is nog steeds op zoek naar de daders van de schietpartij. Ze vermoeden dat de daders studenten zijn die betrokken zijn bij een criminele organisatie. De politie heeft ook een onderzoek ingesteld naar de achtergrond van de daders.

De politie waarschuwt studenten en personeel van de universiteit om voorzichtig te zijn en alert te blijven op verdachte personen of activiteiten. Ze vragen ook aan iedereen die informatie heeft over de schietpartij om contact op te nemen met de politie.