Serious Request haalt meer geld op dan vorig jaar drie dagen voor einde

Serious Request, het jaarlijkse radiomarathon van 3FM, heeft dit jaar meer geld opgehaald dan vorig jaar. Drie dagen voor het einde van de actie hadden ze al meer geld opgehaald dan vorig jaar. Dit is een geweldig resultaat!

Serious Request is een jaarlijkse radiomarathon waarbij 3FM zich inzet voor het goede doel. Dit jaar was het goede doel het verbeteren van de gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. De presentatoren van 3FM zetten zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

De actie duurde van 14 tot en met 20 december 2019. Er werd geprobeerd om zo veel mogelijk geld op te halen door middel van verschillende acties. Er werden bijvoorbeeld concerten georganiseerd, er werden speciale Serious Request-items verkocht en er werd gevraagd om donaties.

Het resultaat is dat Serious Request dit jaar meer geld heeft opgehaald dan vorig jaar. Drie dagen voor het einde van de actie had Serious Request al meer geld opgehaald dan vorig jaar. Dit is een geweldig resultaat!

Het geld dat Serious Request heeft opgehaald, wordt gebruikt om de gezondheidszorg in ontwikkelingslanden te verbeteren. Het geld wordt gebruikt om medicijnen en medische apparatuur aan te schaffen en om medische teams op te leiden.

Serious Request heeft dit jaar bewezen dat het mogelijk is om een verschil te maken door middel van een radiomarathon. Door hun inzet hebben ze meer geld opgehaald dan vorig jaar, wat een geweldig resultaat is!