Aantal ouderen in Nederland dat kerstkaart krijgt tegen eenzaamheid stijgt naar 165.000

Met Kerstmis is het belangrijk om verbonden te blijven met familie en vrienden. Helaas kunnen veel ouderen in Nederland deze verbondenheid niet ervaren. Daarom heeft de Stichting Kerstkaart voor Ouderen deze Kerst een speciale actie opgezet om ouderen te helpen om niet eenzaam te zijn.

De stichting heeft 165.000 kerstkaarten verzonden naar ouderen in Nederland. De kaarten zijn bedoeld om ouderen een hart onder de riem te steken en om hen te laten weten dat ze niet alleen zijn. De kaarten zijn verzonden naar mensen die alleen wonen of die in een verpleeghuis wonen.

De stichting heeft de kaarten verzonden met de boodschap: “Het is belangrijk om verbonden te blijven met familie en vrienden. We hopen dat uw kerstkaart u een glimlach op uw gezicht bezorgt.” De kaarten zijn verzonden met de steun van vele bedrijven en organisaties.

De stichting hoopt dat deze actie ouderen helpt om het gevoel van verbondenheid te ervaren tijdens de feestdagen. Ook hopen ze dat de kaarten ouderen een glimlach bezorgen en dat ze weten dat ze niet alleen zijn.

Met deze actie wil de stichting ouderen laten weten dat ze gewaardeerd worden en dat er aan hen gedacht wordt. Het is een mooi initiatief om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden.