Ilse DeLange, Hans Klok en Status Quo optreden op Zwarte Cross

De Zwarte Cross is een jaarlijks terugkerend festival in Lichtenvoorde, Gelderland. Het festival heeft een grote variƫteit aan artiesten die optreden, waaronder Ilse DeLange, Hans Klok en Status Quo.

Ilse DeLange is een Nederlandse zangeres, songwriter en gitariste. Ze is vooral bekend om haar countrymuziek. Op de Zwarte Cross zal ze haar grootste hits spelen, waaronder ‘Miracle’, ‘World of Hurt’ en ‘The Great Escape’.

Hans Klok is een Nederlandse illusionist die als een van de beste ter wereld wordt beschouwd. Hij heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder de Merlin Award, de hoogste onderscheiding in de wereld van de magie. Op de Zwarte Cross zal hij een spectaculaire show geven met zijn beroemde trucs.

Status Quo is een Britse rockband die al meer dan 50 jaar bestaat. Ze hebben veel hits gehad, waaronder ‘Down Down’, ‘Rockin’ All Over The World’ en ‘Whatever You Want’. Op de Zwarte Cross zullen ze hun klassieke nummers spelen, plus hun nieuwe single ‘The Last Night of the Electrics’.

Deze drie artiesten zullen samen optreden op de Zwarte Cross. Het belooft een geweldige show te worden met veel muziek, magie en rock ‘n roll. Als je van deze artiesten houdt, dan is dit een uitgelezen kans om ze allemaal te zien. Wees er snel bij, want de tickets gaan hard!