Ajax-trainer Erik ten Hag: 'Ik had nooit gedacht dat we zo hoog in de Champions League zouden staan'

Ajax-trainer Erik ten Hag: ‘Ik had nooit gedacht dat we zo hoog in de Champions League zouden staan’

Erik ten Hag, de trainer van Ajax, is verbaasd over de prestaties van zijn team in de Champions League. Na een zinderende avond in de Johan Cruijff Arena, waar Ajax met 3-2 won van Bayern München, staat Ajax op de tweede plaats in hun groep. Ten Hag had nooit gedacht dat ze zo hoog zouden staan.

Ten Hag heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de prestaties van Ajax. Hij is bekend om zijn aanvallende speelstijl en zijn focus op jonge talenten. Zijn team speelt met veel vertrouwen en heeft al veel grote wedstrijden gewonnen.

Ten Hag is trots op zijn team en benadrukt dat de prestaties niet alleen te danken zijn aan hemzelf. “We hebben een geweldig team met een geweldige sfeer”, zegt hij. “Iedereen werkt hard en we hebben een goede band met elkaar.”

Ten Hag is ook blij met de steun van de fans. “De supporters hebben ons geholpen om door moeilijke tijden te komen. Ze hebben ons altijd gesteund en dat betekent veel voor ons.”

Ten Hag is ervan overtuigd dat Ajax nog veel meer kan bereiken. “We hebben een goede basis gelegd en we willen verder gaan. We willen laten zien dat we klaar zijn voor de volgende stap.”

Het is duidelijk dat Ten Hag veel bewondering heeft voor zijn team. Hij is trots op wat ze hebben bereikt en hij is er zeker van dat ze nog veel meer kunnen bereiken. Als Ajax deze prestaties kan blijven leveren, dan kan Ten Hag alleen maar trots zijn op wat hij heeft bereikt.