Barcelona wint van hekkensluiter en blijft in achtervolging op Real en Girona

Barcelona heeft zondag een belangrijke overwinning behaald in de Primera División. De Catalanen versloegen hekkensluiter Huesca met 2-1 en zijn daarmee nog steeds in de achtervolging op koploper Real Madrid en Girona, dat op de tweede plaats staat.

De wedstrijd begon goed voor Barcelona, dat al na twintig minuten op voorsprong kwam door een doelpunt van Luis Suárez. Huesca liet zich echter niet zomaar verslaan en kwam in de tweede helft terug in de wedstrijd door een doelpunt van Pablo Maffeo.

Gelukkig voor Barcelona was er nog een doelpunt van Lionel Messi, die de Catalanen in de 78e minuut de overwinning bezorgde. Met deze overwinning blijft Barcelona in de race om de titel, maar het zal een lastige opgave worden om Real Madrid en Girona te verslaan.

De Catalanen hebben nu nog twee wedstrijden te gaan en zullen alles uit de kast moeten halen om de titel te veroveren. Als Barcelona de komende twee wedstrijden wint, dan hebben ze een goede kans om de titel te winnen. Maar als ze verliezen, dan zal het moeilijk worden om de titel te pakken.