Greta Gerwig en Noah Baumbach, makers van Barbie-films, zijn getrouwd

Greta Gerwig en Noah Baumbach, twee van de meest bekende filmmakers in Hollywood, zijn getrouwd. De twee hebben samen een aantal succesvolle films gemaakt, waaronder de Barbie-films.

Gerwig en Baumbach hebben een lange geschiedenis samen. Ze begonnen als vrienden en werden vervolgens romantisch betrokken bij elkaar. Ze werkten samen aan verschillende projecten, waaronder de Barbie-films. De twee werden in 2016 verloofd en hebben nu hun verloving bevestigd met hun huwelijk.

Het koppel heeft veel lof gekregen voor hun werk samen. Ze worden gezien als een van de meest innovatieve filmmakers in Hollywood. Hun films zijn bekend om hun unieke stijl en hun vermogen om verhalen te vertellen die mensen raken.

Gerwig en Baumbach hebben ook een goede reputatie als het gaat om hun persoonlijke leven. Ze worden gezien als een liefdevol en steunend koppel dat elkaar ondersteunt in hun carrière.

Het koppel is een inspiratie voor veel mensen die willen dat hun relatie net zo succesvol is als die van Gerwig en Baumbach. Hun huwelijk is een mooi voorbeeld van hoe twee mensen hun liefde kunnen delen terwijl ze ook succesvol zijn in hun carrière.