Mariah Carey en Bryan Tanaka’s Relatie na Zeven Jaar Beëindigd

Mariah Carey en Bryan Tanaka hebben na zeven jaar hun relatie beëindigd. De twee waren sinds 2015 samen, maar hebben nu besloten om uit elkaar te gaan. Mariah Carey, een van de meest succesvolle zangeressen ter wereld, en Bryan Tanaka, een professionele danser, hadden een lange en turbulente relatie.

Volgens bronnen was de relatie al lange tijd op de klippen gelopen. Mariah Carey en Bryan Tanaka hadden al een tijdje problemen in hun relatie, maar hebben nu besloten om uit elkaar te gaan. De twee hadden verschillende meningen over hun toekomst samen, wat uiteindelijk leidde tot het einde van hun relatie.

Mariah Carey is een van de meest succesvolle zangeressen ter wereld. Ze heeft meer dan 200 miljoen albums verkocht en is de bestverkopende vrouwelijke artiest aller tijden. Bryan Tanaka is een professionele danser die heeft gewerkt met artiesten zoals Beyoncé, Jennifer Lopez en Mariah Carey. Hij was ook de choreograaf voor Mariah’s Las Vegas-show.

Hoewel Mariah Carey en Bryan Tanaka hun relatie hebben beëindigd, blijven ze goede vrienden. Ze zijn beide gefocust op hun carrière en willen hun energie steken in hun werk. Mariah Carey is momenteel bezig met het opnemen van haar nieuwe album en Bryan Tanaka is druk bezig met optredens en choreografieën.

Hoewel Mariah Carey en Bryan Tanaka hun relatie hebben beëindigd, zullen ze altijd goede herinneringen aan hun tijd samen hebben. Ze hebben samen veel meegemaakt en hebben veel tijd samen doorgebracht. Hoewel ze niet meer samen zijn, zullen ze altijd goede herinneringen aan hun tijd samen hebben.