Adam Sandler te zien als astronaut in scifidrama op Netflix vanaf maart

Adam Sandler is terug op Netflix! De populaire acteur zal te zien zijn in een nieuw scifidrama dat vanaf maart op de streamingdienst te zien zal zijn. Sandler speelt de rol van een astronaut die op een missie is om een mysterieuze planeet te verkennen.

Het verhaal draait om een groep astronauten die op een missie is om een mysterieuze planeet te verkennen. Ze ontdekken dat de planeet meer geheimen bevat dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Sandler speelt de rol van een van de astronauten die op de missie gaat om de planeet te verkennen.

Het scifidrama wordt geregisseerd door Chris Columbus, bekend van films als Home Alone, Harry Potter en Mrs. Doubtfire. Het script is geschreven door Timothy Dowling, die eerder werkte aan films als Just Go With It en Paul Blart: Mall Cop.

Adam Sandler is al jarenlang een populaire acteur en heeft al veel verschillende rollen gespeeld. Hij heeft gewerkt aan films zoals The Wedding Singer, Big Daddy en Grown Ups. Met deze nieuwe rol in het scifidrama laat hij zien dat hij ook in andere genres thuis is.

Het scifidrama met Adam Sandler zal vanaf maart te zien zijn op Netflix. Het belooft een spannende en intrigerende film te worden waarin Sandler een nieuwe kant van zichzelf laat zien. We kunnen niet wachten om deze film te zien!