Quick Boys veroorzaakt verrassing in KNVB Beker, Excelsior ontsnapt bij stuntclub Spakenburg

Quick Boys veroorzaakt verrassing in KNVB Beker, Excelsior ontsnapt bij stuntclub Spakenburg

De KNVB Beker is de belangrijkste bekercompetitie in Nederland en het seizoen 2020-2021 heeft al verrassingen opgeleverd. De Quick Boys uit Katwijk hebben de verwachtingen overtroffen door de tweede ronde te bereiken, waar ze uiteindelijk werden uitgeschakeld door Excelsior.

De Quick Boys hadden een lastige reis naar de tweede ronde. In de eerste ronde moesten ze het opnemen tegen stuntclub Spakenburg, die in de vorige editie van de KNVB Beker tot de finale was gekomen. De Quick Boys wisten een verrassende overwinning te behalen met een 2-1 voorsprong.

Excelsior was de volgende tegenstander voor Quick Boys. Hoewel Excelsior een veel ervarener team is, kon Quick Boys een goede wedstrijd spelen. Uiteindelijk won Excelsior met 3-2, maar Quick Boys kregen veel lof voor hun prestaties.

De KNVB Beker is een competitie waar verrassingen nooit ver weg zijn. Quick Boys hebben bewezen dat zij een team zijn om rekening mee te houden en Excelsior heeft bewezen dat zij nog steeds een van de beste teams in Nederland zijn. Het is nog afwachten wat de rest van het seizoen ons nog gaat brengen!