Luchtfoto's laten overstromingen in Australië door cycloon Jasper zien

Luchtfoto’s laten overstromingen in Australië door cycloon Jasper zien

Cycloon Jasper heeft de afgelopen weken voor grote schade gezorgd in Australië. Luchtfoto’s tonen de verwoestende gevolgen van deze cycloon.

De cycloon heeft verschillende delen van Australië getroffen, waaronder de staat Queensland. De cycloon heeft enorme overstromingen veroorzaakt, waardoor veel gebieden onder water staan.

Luchtfoto’s tonen de schade die is aangericht door de cycloon. De beelden laten zien hoe het water zich verspreidt en hoe het landschap verandert. Er zijn ook foto’s van de overstromingen die zich in verschillende delen van het land hebben voorgedaan.

De overstromingen hebben ook grote gevolgen voor de lokale bevolking. Veel mensen zijn hun huizen kwijtgeraakt en hebben hun bezittingen verloren. Er zijn ook veel dieren die door de overstromingen zijn getroffen.

De autoriteiten in Australië hebben verschillende maatregelen genomen om de schade te beperken. Er worden bijvoorbeeld evacuaties uitgevoerd en er wordt hulp geboden aan de getroffenen.

De luchtfoto’s laten duidelijk zien hoe groot de schade is die is aangericht door cycloon Jasper. Het is belangrijk dat we deze schade serieus nemen en dat we er alles aan doen om de situatie te verbeteren.