Slot is blij dat hij AS Roma en Mourinho opnieuw tegenkomt.

Slot is blij dat hij AS Roma en Mourinho opnieuw tegenkomt. De Portugese manager José Mourinho heeft AS Roma aangesteld als zijn nieuwe club, waarmee hij een tweede kans krijgt om zijn carrière in Italië voort te zetten. Slot heeft een lange geschiedenis met de Romeinse club, die teruggaat tot zijn tijd als speler in de jaren 80.

Slot speelde voor AS Roma van 1984 tot 1988, waar hij een grote impact had op de club. Hij was een van de meest productieve spelers in de geschiedenis van de club, met meer dan 100 doelpunten in zijn carrière. Slot was ook een van de meest populaire spelers bij de fans van AS Roma, die hem omarmden als hun eigen ‘Superpupi’.

Na zijn vertrek uit AS Roma in 1988, vervolgde Slot zijn carrière bij andere clubs, waaronder Juventus en Inter Milan. In 2003 keerde hij terug naar AS Roma als assistent-trainer, waar hij werkte onder de toenmalige manager Fabio Capello. Slot bleef bij AS Roma tot 2008, waarna hij naar andere clubs ging om zijn carrière voort te zetten.

Nu, meer dan 10 jaar later, keert Slot terug naar AS Roma als assistent-trainer van José Mourinho. Slot is blij dat hij opnieuw bij de club betrokken is en dat hij de kans krijgt om samen te werken met Mourinho. Hij is ervan overtuigd dat de samenwerking tussen hem en de Portugese manager veel succes zal brengen voor AS Roma.

Slot is dankbaar voor de kans die hij krijgt om opnieuw bij AS Roma te werken en hij is er klaar voor om samen met Mourinho de club naar nieuwe hoogtes te brengen.