Marvel-ster Jonathan Majors Veroordeeld voor Mishandeling van Ex

-Vriendin

De Amerikaanse acteur Jonathan Majors, bekend van zijn rollen in films als ‘Da 5 Bloods’ en ‘Lovecraft Country’, is veroordeeld voor mishandeling van zijn ex-vriendin. Volgens de aanklacht heeft Majors zijn ex-vriendin in oktober 2019 mishandeld. Hij heeft een schikking getroffen met de rechtbank om de aanklacht tegen hem te laten vallen.

Majors, die bekend staat als de Marvel-ster Ant-Man in de komende film ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’, heeft toegegeven dat hij zijn ex-vriendin heeft mishandeld. Hij heeft een schikking getroffen met de rechtbank om de aanklacht tegen hem te laten vallen. In ruil daarvoor heeft hij een boete betaald en moet hij zich houden aan een bepaalde gedragslijn.

Majors is een veelbelovende acteur die al veel successen heeft geboekt in Hollywood. Hij heeft rollen gespeeld in films als ‘Da 5 Bloods’ en ‘Lovecraft Country’. Hij is ook bekend van zijn rol als Ant-Man in de komende Marvel-film ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’.

Hoewel Majors een veelbelovende acteur is, is hij ook veroordeeld voor mishandeling van zijn ex-vriendin. Hoewel hij een schikking heeft getroffen met de rechtbank, is dit een ernstige aanklacht waar hij niet lichtvaardig mee om mag gaan. Het is belangrijk dat Majors leert van deze ervaring en zich voortaan houdt aan de regels en wetten.