Zestien woningen ontruimd na grote brand in appartementencomplex Spijkenisse: Ontruiming na grote brand in Spijkenisse

Vrijdagavond heeft een grote brand gewoed in een appartementencomplex in Spijkenisse. De brandweer kwam direct ter plaatse om de brand te bestrijden en de bewoners te evacueren. Uiteindelijk zijn er zestien woningen ontruimd.

De brandweer kreeg rond 21:00 uur een melding dat er brand was in het complex. Toen de brandweer arriveerde, was de brand al uit de hand gelopen. Er was veel rook en vlammen te zien. De brandweer begon meteen met het blussen van de brand en het evacueren van de bewoners.

Gelukkig is er niemand gewond geraakt bij de brand. De bewoners werden naar een nabijgelegen school gebracht, waar ze onderdak hebben gevonden. De politie heeft de omgeving afgezet om ervoor te zorgen dat er geen onnodige risico’s worden genomen.

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. De schade is aanzienlijk en het duurt waarschijnlijk nog even voordat de bewoners weer terug kunnen keren naar hun woningen.

De gemeente Spijkenisse heeft aangeboden om de bewoners te helpen met het vinden van tijdelijk onderdak. Ook wordt er gekeken naar mogelijkheden om de bewoners te helpen met het vergoeden van eventuele schade die is ontstaan door de brand.

Het is een trieste gebeurtenis dat er zoveel schade is ontstaan door deze grote brand. We hopen dat de bewoners zo snel mogelijk weer terug kunnen keren naar hun woningen en dat er geen verdere schade ontstaat.