Ferrari maakt als eerste F1-team datum van presentatie nieuwe auto bekend: datum bekendgemaakt

Ferrari heeft als eerste Formule 1-team de datum van de presentatie van hun nieuwe auto bekendgemaakt. De Italiaanse renstal zal hun nieuwe auto op 11 februari presenteren.

Het is een belangrijke dag voor Ferrari, want het is de dag waarop ze hun nieuwe auto aan de wereld presenteren. De auto is ontworpen om deel te nemen aan de 2021 Formule 1-seizoen.

Ferrari heeft een lange geschiedenis in de Formule 1-sport en heeft al vele successen behaald. Ze hebben veel ervaring met het ontwerpen van auto’s die klaar zijn voor de racebaan.

De nieuwe auto zal worden aangedreven door een V6-motor met hybride technologie. De motor zal worden gebouwd door Ferrari en zal worden geleverd met een aantal innovatieve technologieën.

Het team is ook begonnen met het testen van hun nieuwe auto op verschillende circuits. Ze hopen dat de auto klaar is voor de start van het seizoen in maart.

Ferrari is altijd een van de meest succesvolle teams in de Formule 1-sport geweest en ze hopen dat hun nieuwe auto hen in staat stelt om weer te concurreren met de beste teams in de sport. We zullen moeten afwachten wat de prestaties van de auto zullen zijn wanneer hij op 11 februari wordt gepresenteerd.