Ajax-kapitein Bergwijn vreest Bodø/Glimt: 'Herinneringen aan 6-1 tegen Roma zijn levendig'

Ajax-kapitein Bergwijn vreest Bodø/Glimt: ‘Herinneringen aan 6-1 tegen Roma zijn levendig’

Ajax-kapitein Steven Bergwijn heeft zijn zorgen geuit over de komende wedstrijd tegen Bodø/Glimt in de derde voorronde van de UEFA Champions League. Bergwijn is zich ervan bewust dat Bodø/Glimt een sterk team is, en herinnert zich nog goed de 6-1 nederlaag die Ajax vorig jaar tegen AS Roma leed.

“Ik heb de wedstrijd tegen Roma nog steeds in mijn hoofd”, zei Bergwijn. “Het was een moeilijke avond voor ons. We waren er klaar voor om te winnen, maar het liep anders. We moeten ervoor zorgen dat we ditmaal beter presteren.”

De kapitein benadrukte dat het belangrijk is om alert te blijven en geconcentreerd te spelen. “We moeten ons voorbereiden op een sterk team. Bodø/Glimt heeft een goede ploeg met veel talent. We moeten er klaar voor zijn om te vechten en ons best te doen om de wedstrijd te winnen.”

Bergwijn benadrukte ook dat het belangrijk is om samen te werken als team om de wedstrijd te winnen. “We moeten als team samenwerken om de wedstrijd te winnen. Als we samenwerken en ons best doen, dan kunnen we de wedstrijd winnen.”

Ajax speelt op dinsdag 14 augustus tegen Bodø/Glimt in de derde voorronde van de UEFA Champions League. Het is aan Bergwijn en zijn team om ervoor te zorgen dat ze de herinneringen aan de 6-1 nederlaag tegen Roma achter zich laten en een sterk resultaat neerzetten.