FC Volendam krijgt nieuwe voorzitter: RVC-baas Veerman volgt Jan Smit op

FC Volendam krijgt nieuwe voorzitter: RVC-baas Veerman volgt Jan Smit op

FC Volendam heeft een nieuwe voorzitter: RVC-baas Kees Veerman volgt Jan Smit op als voorzitter van de voetbalclub. Veerman is al jarenlang betrokken bij FC Volendam en is een bekende naam in de voetbalwereld.

De benoeming van Veerman als voorzitter is een logische stap voor de club. Veerman heeft al jarenlang een belangrijke rol gespeeld binnen de club, waaronder als bestuurslid en als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Hij heeft ook veel ervaring in het leiden van voetbalclubs, waaronder als voorzitter van RVC.

Veerman neemt de taak van voorzitter over van Jan Smit, die de club de afgelopen jaren heeft geleid. Smit heeft veel gedaan om de club te versterken en te verbeteren, waaronder het aantrekken van nieuwe spelers en het verbeteren van de financiƫle situatie.

Met Veerman aan het roer zal FC Volendam verder gaan met de verbeteringen die Smit heeft ingezet. Veerman heeft al aangegeven dat hij de club wil helpen om te groeien en om meer succes te behalen op het veld. Hij zal ook de financiƫle situatie verder verbeteren en meer investeren in de club.

Met de benoeming van Veerman als voorzitter lijkt FC Volendam klaar te zijn om de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Veerman is een ervaren leider met een goed gevoel voor wat nodig is om de club naar een hoger niveau te tillen. Met zijn leiderschap en kennis zal hij FC Volendam helpen om hun doelstellingen te bereiken.