Feyenoord komt in tussenronde Europa League uit tegen AS Roma van Mourinho

Feyenoord komt in tussenronde Europa League uit tegen AS Roma van Mourinho

Feyenoord heeft een geweldige prestatie geleverd door de tussenronde van de Europa League te bereiken. De Rotterdammers hebben een zware uitdaging voor de boeg, want ze moeten het opnemen tegen AS Roma van José Mourinho.

De wedstrijd zal plaatsvinden op 22 oktober in Rome. Feyenoord heeft een goede kans om de volgende ronde te bereiken, maar het zal een zware opgave worden. AS Roma is een van de beste teams in Italië en heeft een sterke selectie.

De ploeg van Feyenoord heeft echter ook veel kwaliteit. De Rotterdammers hebben een goede prestatie geleverd in de Eredivisie en hebben veel talentvolle spelers in hun selectie. De ploeg is goed voorbereid op de wedstrijd tegen AS Roma en zal er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken.

Het is een grote uitdaging voor Feyenoord om het op te nemen tegen AS Roma, maar het is ook een kans om te laten zien wat ze waard zijn. De ploeg heeft de kans om zichzelf te bewijzen en om de fans te verrassen met een goede prestatie. Het belooft een spannende wedstrijd te worden en het zal interessant zijn om te zien hoe Feyenoord het er vanaf brengt.