Frimpong doelpunt bij overwinning koploper Leverkusen, Kane trekt Bayern naar overwinning

Frimpong doelpunt bij overwinning koploper Leverkusen, Kane trekt Bayern naar overwinning

Koploper Leverkusen heeft afgelopen weekend een grote overwinning geboekt tegen de nummer twee van de Bundesliga, Bayern München. De thuisploeg won met 3-1, dankzij een doelpunt van Frimpong.

Frimpong scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd in de tweede helft. Hij kreeg de bal van de aanvoerder en schoot de bal in de linkerbovenhoek van het doel. Na zijn doelpunt stond Leverkusen met 2-0 voor.

Bayern München kwam terug in de wedstrijd met een doelpunt van Harry Kane. De aanvaller schoot de bal in de rechterbovenhoek van het doel. Na zijn doelpunt was het 2-1 en was er nog hoop voor Bayern München.

Gelukkig voor Leverkusen werd de overwinning veiliggesteld door een doelpunt van Lars Bender. De middenvelder schoot de bal in de linkerbovenhoek van het doel en zorgde ervoor dat Leverkusen met 3-1 won.

Met deze overwinning blijft Leverkusen koploper in de Bundesliga. Bayern München blijft tweede, maar heeft nu al vier punten achterstand op de koploper. Deze overwinning is een grote stap voor Leverkusen om hun titel te verdedigen.