Audrey Hepburn-jurk geveild voor 58.600 dollar

Audrey Hepburn is een van de meest iconische filmsterren uit de 20e eeuw. Haar stijl en klasse hebben veel mensen geïnspireerd. Nu is er een stukje van haar legendarische stijl te koop gegaan voor een recordbedrag.

Een jurk die Audrey Hepburn droeg in de film ‘Funny Face’ uit 1957 is geveild voor 58.600 dollar. De jurk, die werd gedragen door Hepburn in de scène waarin ze ‘Think Pink’ zingt, werd verkocht aan een anonieme koper.

De jurk was een van de vele items die werden geveild in een veiling van kostuums en memorabilia uit de filmindustrie. De veiling werd gehouden door het bekende veilinghuis Profiles in History in Californië.

De jurk was gemaakt van zijde en katoen en had een strapless bovenstuk met een lange, wijde rok. De jurk was versierd met een grote, rode strik aan de voorkant. Het was een van de meest herkenbare kostuums uit de film.

Het is niet verrassend dat de jurk zo veel geld opbracht. Audrey Hepburn staat bekend om haar stijl en klasse, en de jurk is een perfect voorbeeld van haar unieke stijl. Het is een stukje filmgeschiedenis dat nu in het bezit is van een gelukkige koper.