Suzan & Freek beleven romantische huwelijksreis in Sri Lanka

Suzan en Freek hebben de stap gezet en zijn getrouwd! Na een prachtige bruiloft vol met familie en vrienden, hebben ze besloten om hun huwelijksreis in Sri Lanka door te brengen.

Sri Lanka is een prachtig land met een rijke cultuur, adembenemende landschappen en een geweldige gastvrijheid. Het is een perfecte bestemming voor een romantische huwelijksreis.

Suzan en Freek begonnen hun reis in de hoofdstad Colombo. Ze verkenden de stad en bezochten verschillende bezienswaardigheden, waaronder het Galle Fort, het National Museum of Colombo en de Gangaramaya-tempel.

Vervolgens gingen ze naar de oostkust van het land, waar ze genoten van het prachtige strand en de helderblauwe zee. Ze verbleven in een luxe resort met een privéstrand en genoten van heerlijke maaltijden, romantische strandwandelingen en ontspannende massages.

Daarna reisden Suzan en Freek naar het binnenland van Sri Lanka. Ze bezochten de tempels van Dambulla, de botanische tuinen van Peradeniya en de stad Kandy. Ze genoten van de prachtige uitzichten op de bergen en meren en ontdekten de lokale cultuur.

Tenslotte keerden Suzan en Freek terug naar Colombo om hun huwelijksreis af te sluiten. Ze bezochten nog een aantal bezienswaardigheden, waaronder het Viharamahadevi Park, het Dutch Hospital en de Pettah-markt.

Suzan en Freek hadden een geweldige tijd in Sri Lanka. Ze genoten van de prachtige landschappen, de rijke cultuur en de gastvrijheid van de lokale bevolking. Hun romantische huwelijksreis was een onvergetelijke ervaring die ze nooit zullen vergeten.