Twee mannen neergestoken in discotheek Lemele, Drie Verdachten Aangehouden

Afgelopen nacht heeft er een incident plaatsgevonden in discotheek Lemele in de buurt van Zwolle. Twee mannen zijn neergestoken door een onbekende aanvaller. De politie heeft direct na het incident drie verdachten aangehouden.

De twee slachtoffers, beide mannen van in de twintig, zijn naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over hun toestand.

De verdachten, twee mannen en een vrouw, zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over hun identiteit of de reden waarom ze verdacht worden.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van het incident. Ze vragen iedereen die informatie heeft over wat er is gebeurd om contact op te nemen met de politie.

Discotheek Lemele is een populaire locatie in de buurt van Zwolle. Het incident heeft veel bezoekers geschokt en velen hebben de discotheek al snel verlaten.

De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd en waarom de twee mannen zijn neergestoken. Ze hopen dat de verdachten snel kunnen worden berecht en dat de slachtoffers spoedig herstellen.