FC Barcelona verliest ondanks fraaie pass van Frenkie de Jong van Valencia

FC Barcelona verliest ondanks fraaie pass van Frenkie de Jong van Valencia

FC Barcelona heeft afgelopen zondag verloren van Valencia. Ondanks een fraaie pass van Frenkie de Jong, kon Barcelona de wedstrijd niet winnen. De Jong, die in januari voor 75 miljoen euro van Ajax naar Barcelona verhuisde, was een van de beste spelers van Barcelona.

De wedstrijd begon goed voor Barcelona, die al snel op voorsprong kwam door een doelpunt van Luis Suarez. Valencia kwam echter sterk terug en scoorde twee doelpunten in de tweede helft. De Jong speelde een belangrijke rol in het spel van Barcelona, met zijn fraaie passes en goede verdediging.

Helaas was het niet genoeg om de wedstrijd te winnen. Valencia bleef sterk spelen en scoorde uiteindelijk de winnende goal. Barcelona had meer kansen gehad om de wedstrijd te winnen, maar het was Valencia dat uiteindelijk de overwinning pakte.

Hoewel Barcelona de wedstrijd verloor, was er toch een lichtpuntje. Frenkie de Jong speelde een geweldige wedstrijd en liet zien waarom hij zo’n waardevolle speler is. Hij was betrokken bij veel aanvallen en speelde ook een belangrijke rol in de verdediging. De Jong lijkt een grote toevoeging te zijn aan het team van Barcelona en zal in de toekomst nog veel meer betekenen voor de club.