FC Volendam verovert eerste overwinning in tien weken tegen Heerenveen

FC Volendam verovert eerste overwinning in tien weken tegen Heerenveen

FC Volendam heeft voor het eerst in tien weken weer een overwinning geboekt. In een spannende wedstrijd tegen Heerenveen werd het 2-1. Het was een belangrijke overwinning voor de ploeg uit Volendam, die al een tijdje aan het worstelen was met resultaten.

De wedstrijd begon met een goede aanval van Heerenveen, maar FC Volendam wist deze aanval af te slaan. Na een kwartier spelen kwam Volendam op voorsprong door een doelpunt van Nick Doodeman. Heerenveen kwam even later op gelijke hoogte door een doelpunt van Mitchell van Bergen.

In de tweede helft ging FC Volendam op zoek naar de winnende treffer. Na een uur spelen was het dan eindelijk raak: Dennis van der Heijden scoorde de 2-1. Heerenveen probeerde nog wel om de gelijkmaker te forceren, maar Volendam hield stand en boekte zo de belangrijke overwinning.

Met deze overwinning heeft FC Volendam weer wat vertrouwen gekregen. De ploeg staat nu op de veertiende plaats in de Eredivisie en heeft nog steeds kans om zich te handhaven. De komende weken zal het team er alles aan doen om deze kans te benutten.