Memphis verliest met Atlético Madrid in Bilbao, oud-FC Groningen-spits scoort hakgoal

Memphis Depay heeft afgelopen zaterdag een verlies geleden met Atlético Madrid in de Spaanse Supercupfinale tegen stadsgenoot Real Madrid. De oud-FC Groningen-spits scoorde echter wel een prachtige hakgoal die helaas niet genoeg was om de wedstrijd te winnen.

Memphis begon de wedstrijd in het Estadio San Mamés in Bilbao als linksbuiten, maar werd na rust gewisseld voor João Félix. De Nederlander had een aantal goede kansen, maar het was uiteindelijk Karim Benzema die de openingstreffer maakte voor Real Madrid.

Memphis kreeg nog één kans om de stand gelijk te trekken, maar deze kans werd helaas gemist. Uiteindelijk was het Dani Carvajal die de 2-0 voor Real Madrid maakte.

Gelukkig kon Memphis nog een mooie hakbal maken in de laatste minuut van de wedstrijd. Het was een prachtige goal, maar helaas was het te laat om nog iets aan de uitslag te veranderen.

Hoewel Memphis dus met Atlético Madrid verloor, was het toch een mooi moment voor de oud-FC Groningen-spits. Hij liet zien dat hij zijn kwaliteiten nog steeds heeft en dat hij een waardevolle speler is voor Atlético Madrid.