Guusje ter Horst stelt eisen aan gemeenten om mensen met een beperking te helpen

Guusje ter Horst, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, heeft eisen gesteld aan gemeenten om mensen met een beperking te helpen. Ze wil dat gemeenten meer doen om mensen met een beperking te ondersteunen.

De minister stelt dat gemeenten meer moeten doen om mensen met een beperking te helpen. Ze wil dat gemeenten meer maatregelen nemen om deze mensen te ondersteunen. De minister heeft ook gezegd dat gemeenten meer geld moeten uitgeven aan het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen met een beperking.

De minister heeft ook gezegd dat gemeenten meer moeten doen om de arbeidsparticipatie van mensen met een beperking te verbeteren. Ze wil dat gemeenten meer maatregelen nemen om deze mensen te helpen bij het vinden van werk. Ook wil ze dat gemeenten meer doen om de arbeidsparticipatie van mensen met een beperking te verhogen.

De minister stelt ook dat gemeenten meer moeten doen om de kwaliteit van leven voor mensen met een beperking te verbeteren. Ze wil dat gemeenten meer maatregelen nemen om de leefomstandigheden van deze mensen te verbeteren.

Guusje ter Horst stelt dus eisen aan gemeenten om mensen met een beperking te helpen. Ze wil dat gemeenten meer maatregelen nemen om de leefomstandigheden van deze mensen te verbeteren en hun arbeidsparticipatie te verhogen. Als gemeenten deze eisen opvolgen, zal dit de kwaliteit van leven voor mensen met een beperking verbeteren.