Hilary Duff deelt echo van haar vierde kind, terwijl ze zwanger is

Hilary Duff is een Amerikaanse actrice, zangeres en producent die bekend staat om haar rollen in Disney Channel-serie Lizzie McGuire en films zoals A Cinderella Story. Nu heeft ze een nieuwe rol: moeder van vier.

De 33-jarige actrice deelde de echo van haar vierde kind op Instagram, terwijl ze nog steeds zwanger is. Ze schreef: “We zijn verliefd! Baby #4 is op komst in 2021.”

Hilary is al moeder van drie kinderen: Luca, 8, Banks, 2, en Mae, 1. Luca is haar zoon uit haar vorige huwelijk met Mike Comrie. Banks en Mae zijn haar dochters met haar huidige echtgenoot, Matthew Koma.

Hilary heeft ook een kleine stiefzoon, Ryan, van Matthew’s vorige huwelijk.

Hilary heeft al eerder gesproken over het uitbreiden van haar gezin. In een interview met People Magazine zei ze: “We hebben gepraat over het uitbreiden van ons gezin. We zijn er nog niet uit, maar we zijn erover aan het praten.”

Het komende jaar wordt een druk jaar voor Hilary en haar gezin. Maar ze heeft al aangegeven dat ze klaar is om de uitdaging aan te gaan. “Ik ben zo enthousiast om deze reis te beginnen en om mijn kinderen te laten zien hoe mooi het is om een grote familie te hebben”, schreef ze op Instagram.

Hilary Duff is duidelijk klaar om de verantwoordelijkheid van moeder van vier op te nemen. We wensen haar veel succes met deze nieuwe reis!