Handhavers in Arnhem mogen nu een keppeltje, tulband of hoofddoek dragen.

In Arnhem is er een nieuwe regel ingevoerd voor handhavers: zij mogen nu een keppeltje, tulband of hoofddoek dragen. Deze verandering is ingevoerd om de diversiteit binnen de gemeente te vergroten en om ervoor te zorgen dat alle inwoners zich veilig en geaccepteerd voelen.

De regel is ingesteld door het college van Burgemeester en Wethouders van Arnhem. Ze hebben gezegd dat deze verandering een belangrijke stap is om ervoor te zorgen dat iedereen in de stad gelijk behandeld wordt. De handhavers zijn verplicht om respectvol en professioneel te blijven, ongeacht hun uiterlijk.

De regel is ook bedoeld om de handhavers te helpen bij hun werk. Door het dragen van een keppeltje, tulband of hoofddoek kunnen ze zich meer verbonden voelen met de gemeenschap waarvoor ze werken. Het kan ook helpen bij het opbouwen van vertrouwen tussen de handhavers en de inwoners.

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft ook gezegd dat er een aantal richtlijnen zijn voor het dragen van een keppeltje, tulband of hoofddoek. Deze richtlijnen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de handhavers hun werk professioneel en respectvol uitvoeren.

Deze verandering is een grote stap vooruit voor Arnhem. Het laat zien dat de stad openstaat voor diversiteit en dat iedereen gelijk behandeld wordt, ongeacht hun uiterlijk. We hopen dat deze verandering ervoor zorgt dat alle inwoners zich veilig en geaccepteerd voelen in hun stad.