Lufthansa begint in januari met vluchten naar Tel Aviv

Lufthansa, de Duitse luchtvaartmaatschappij, heeft aangekondigd dat het in januari 2021 vluchten naar Tel Aviv zal aanbieden. De vluchten zullen worden uitgevoerd vanaf de luchthavens van Frankfurt en München.

De nieuwe vluchten zullen worden uitgevoerd met de Airbus A320-familie. Lufthansa zal twee keer per week vliegen van Frankfurt naar Tel Aviv en één keer per week van München naar Tel Aviv. De vluchten zullen worden uitgevoerd op maandag, woensdag en vrijdag.

De nieuwe vluchten zijn bedoeld om de connectiviteit tussen Duitsland en Israël te verbeteren. Het is ook een goede manier voor Lufthansa om de concurrentie met andere Europese luchtvaartmaatschappijen aan te gaan.

Lufthansa is al een tijdje actief in Israël. Het bedrijf biedt al lange tijd vluchten aan vanuit Frankfurt naar Ben Gurion International Airport in Tel Aviv. De nieuwe vluchten zullen echter ook vliegen naar de nieuwe luchthaven Ramon International Airport, die in januari 2021 zal worden geopend.

De nieuwe vluchten zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de toeristische sector in Israël. Het land heeft de afgelopen jaren een toename van het aantal toeristen gezien, waardoor er meer behoefte is aan internationale verbindingen.

Lufthansa is er trots op dat het deel uitmaakt van deze nieuwe verbinding tussen Duitsland en Israël. Het bedrijf hoopt dat de nieuwe vluchten een positieve bijdrage zullen leveren aan de economie van beide landen.