Rámon Verkoeijen verlaat BNNVARA voor PowNed als radio-dj

Ramon Verkoeijen, bekend van BNNVARA, heeft besloten om zijn carrière als radio-dj voort te zetten bij PowNed. Deze overstap is een grote verandering voor de dj, die al jarenlang bij BNNVARA werkte.

Ramon begon zijn carrière bij BNNVARA in 2011 en was daar onder meer te horen in de programma’s ‘3FM’ en ‘De Nacht’. Daarnaast was hij ook te zien in verschillende televisieprogramma’s, zoals ‘De Wereld Draait Door’. Na acht jaar bij BNNVARA heeft Ramon besloten om de stap naar PowNed te maken.

Bij PowNed zal Ramon te horen zijn in het radioprogramma ‘De Nacht Show’. In dit programma zal hij samen met co-hosts Jeroen Woe en Jeroen Kijk in de Vegte discussiëren over actuele onderwerpen. Ook zal hij regelmatig gasten uitnodigen om mee te praten over deze onderwerpen.

Ramon is erg enthousiast over deze nieuwe stap in zijn carrière. “Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om bij PowNed te werken. Ik kijk er naar uit om samen met Jeroen en Jeroen de luisteraars te vermaken met interessante gesprekken en discussies,” aldus Ramon.

Het is duidelijk dat Ramon erg enthousiast is over zijn nieuwe avontuur bij PowNed. We wensen hem veel succes en plezier bij het presenteren van ‘De Nacht Show’!