Barbra Streisand ontvangt volgend jaar de Oeuvreprijs van de Acteursvakbond

De Amerikaanse actrice, zangeres en regisseur Barbra Streisand heeft de Oeuvreprijs van de Acteursvakbond gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een acteur of actrice die een indrukwekkende carrière heeft gehad. Streisand is de eerste vrouw die deze prijs ooit heeft gewonnen.

Streisand is een van de meest succesvolle entertainers aller tijden. Ze heeft meer dan 50 albums uitgebracht, waarvan er meer dan 70 miljoen wereldwijd zijn verkocht. Daarnaast heeft ze meer dan 30 films geregisseerd, geschreven en geproduceerd.

De Acteursvakbond is onder de indruk van Streisands verdiensten en haar bijdrage aan de entertainmentindustrie. De prijs is bedoeld om haar lange carrière te erkennen en haar invloed op de entertainmentindustrie te benadrukken.

Streisand zal de prijs volgend jaar in juni ontvangen tijdens een ceremonie in Los Angeles. De ceremonie zal worden bijgewoond door vele beroemde acteurs en actrices uit de entertainmentindustrie.

Streisand is erg vereerd dat ze de prijs heeft gewonnen en ze is blij dat haar werk wordt erkend en gewaardeerd. Ze zegt dat ze zich verheugt op de ceremonie volgend jaar en dat ze er trots op is dat ze de eerste vrouw is die de Oeuvreprijs van de Acteursvakbond heeft gewonnen.