140 Ajax-supporters gearresteerd wegens vernielingen in metro

140 Ajax-supporters gearresteerd wegens vernielingen in metro

station

Afgelopen weekend hebben 140 Ajax-supporters in Amsterdam gearresteerd na vernielingen in het metrostation. De incidenten begonnen toen de supporters terugkeerden van de voetbalwedstrijd tegen FC Utrecht.

De politie kreeg meldingen van vernielingen in het metrostation en ging er direct naar toe. Toen ze aankwamen, zagen ze dat er een grote groep Ajax-supporters aanwezig was. De politie heeft de groep opgedeeld in kleinere groepen en vervolgens gearresteerd.

De politie heeft bevestigd dat er sprake was van vernielingen in het metrostation, waaronder het stukmaken van glas en het beschadigen van meubilair. Er zijn geen gewonden gemeld.

De politie heeft aangekondigd dat de verdachten zullen worden vervolgd voor hun daden. De verdachten kunnen een boete krijgen of zelfs een gevangenisstraf.

De incidenten zijn een schande voor de club en de supporters. De club heeft aangekondigd dat er maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat dit soort incidenten niet meer voorkomen. Ze hebben ook aangekondigd dat ze de verantwoordelijken zullen aanspreken en hun straffen zullen verhogen.

Het is belangrijk dat supporters zich houden aan de regels en respect tonen voor anderen. Het is niet acceptabel om vernielingen te plegen of anderen te bedreigen. Als supporters zich hier niet aan houden, kan dit leiden tot ernstige consequenties.