Simon Keizer maakt eerste solo-optreden na afscheid Nick & Simon

Simon Keizer heeft afgelopen zaterdag voor het eerst een solo-optreden gegeven sinds hij afscheid nam van Nick & Simon. Het optreden vond plaats in de Grote Zaal van het Concertgebouw te Amsterdam.

Simon begon zijn carrière samen met Nick Schilder in 2006, waarmee hij een aantal grote hits scoorde, waaronder ‘Kijk Omhoog’, ‘Pak Maar Mijn Hand’ en ‘Marie’. Na een lange carrière samen besloten de twee in 2019 om uit elkaar te gaan.

Voor zijn eerste solo-optreden koos Simon voor een intieme setting in de Grote Zaal van het Concertgebouw. Hij speelde een aantal van zijn oude hits, maar ook nieuwe nummers die hij heeft geschreven. Ook speelde hij een aantal nummers die hij samen met Nick had geschreven.

Het publiek was enthousiast over Simons optreden en reageerde enthousiast op zijn nieuwe nummers. Ook was er veel liefde en steun voor Simon te voelen vanuit het publiek.

Het optreden was een grote stap voor Simon in zijn carrière als solo-artiest. Hij heeft laten zien dat hij ook als solo-artiest succes kan behalen, en dat hij klaar is om de wereld te veroveren met zijn muziek.